Onze blindheid is wanneer we een volledig kijkvermogen hebben, maar het verlies van onze visie

Onze blindheid is wanneer we een volledig kijkvermogen hebben, maar het verlies van onze visie

Onze blindheid is wanneer we een volledig kijkvermogen hebben, maar het verlies van onze visie

Onze blindheid is wanneer we een volledig kijkvermogen hebben, maar het verlies van onze visie.

 

Als wij geen interesses, hobby’s of ideeën hebben in het leven dan is een bestaan op deze aarde ook bijna zinloos en zal het weinig vreugde aan ons geven.
Dan kunnen we rond ons heen kijken en eigenlijk niet beseffen waarvoor er zoveel gebeurd wat wij niet begrijpen en er ook niks mee kunnen doen.
Dit is een negatieve fase in ons leven die snel omgedraaid moet worden met positieve energie voor een denkvermogen met nieuwe ingevingen en inzichten voor een betere toekomst.
Als er geen visie is voor de toekomst, is hetzelfde als dat we totaal verloren hebben ons gezichtsvermogen zonder een toekomstgericht denken.
We moeten met andere ogen noodzakelijk kijken naar dingen die ons nieuwe impressies geven en ons op invloedrijke ideeën en gedachten kunnen brengen.
Zodat ons leven een meerwaarde krijgt door het interessante zesde zintuig die wij verzamelen met ons kijkbereik en daar iets meedoen door het om te zetten met bruikbare ideeën in gedachten.
Dromen over de toekomst met de beelden die wij opvangen terwijl we onze ogen open hebben en fantaseren over wat we zien en dat nuttig proberen te maken voor onze eigen toekomst.
Onze impressie opwekken door inspiratie van wat we opvangen in ons oogvizier en daar in een gedachteflits goed over nadenken of er meerdere mogelijkheden mee zijn.
Wij moeten toch een goede nadenkender zijn over onze toekomst en die moeten we voor het grootste gedeelte zelf creëren dus nieuwe intuïtie en vervoering geeft mogelijke ontdekkingen.
Enthousiasme hebben in iets wat we doen of zien kan die hedendaagse vondst voor ons betekenen waar onze toekomst afhankelijk van kan zijn.
Iets wat anderen nog niet weten of hebben is een aanzet tot een betere toekomstmogelijkheid.
Laat onze toekomstvisie niet volledig verloren gaan door compleet blind te zijn en dan vaarwel te zeggen naar onze toekomst.
Terwijl wij het kijkvermogen bezitten om onze bestaanskansen te vergroten als we met het juiste vizier toezien.
De uitdrukking van ogen kunnen boekdelen spreken, maar als we ze niet gebruiken voor nieuwe ideeën of ontdekking te zien zullen we kansloos zijn.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s