De belangrijkste bouwsteen in een relatie is elkaars vertrouwen.

De belangrijkste bouwsteen in een relatie is elkaars vertrouwen

De belangrijkste bouwsteen in een relatie is elkaars vertrouwen

De belangrijkste bouwsteen in een relatie is elkaars vertrouwen,

 

Iedere relatie in de wereld maakt niet uit waarom of waarover het gaat, het ontstaan van de relatiebasis zal altijd vertrouwen zijn.
Zonder vertrouwen zal er niets zijn en is het onmogelijk om iets verder uit te bouwen, want er zal geen goede communicatie zijn en dat zal alles verstoren en verbreken.
Vierentwintig uur samen zijn om alles te volgen en controleren dat gaat gewoon niet daardoor zal het een onmogelijke zaak worden als er geen vertrouwen is.
Iedereen kan de sluwheid van sommige mensen ondervinden, maar dat is spelen met vuur en niet verstandig daarom is het beste om hieraan te denken.
“Vertrouwen is goed maar controle is beter”
Voor mensen die eerlijk zijn en rechtdoor zee is het alleen maar goed en hebben er absoluut geen problemen mee als hun gecontroleerd worden, want dat is gelijk een bevestiging van hun trouwhartigheid.
Oprechtheid en openhartig is juist waar hun ook naar op zoek zijn en een bekrachtiging van hun betrouwbaarheid, loyaliteit en mentale gedachten voor de langere termijn.
Anderen bedriegen is voor een korte periode denken en zal geen goed doen aan onze naam, trots en financiële vooruitgang op de langere duur.
Er zullen nooit langdurige relaties totstandkoming kunnen worden ontplooit omdat er altijd narigheden zullen voorvallen waardoor het vertrouwen verbroken word en dan de relatie word beëindigt.
Daar waar vertrouwen heerst is alles veel gemakkelijker en ontplooien zich mogelijkheden die voor onbetrouwbare personen nooit zichtbaar en bereikbaar zullen zijn.
Als men een jarenlange tijd personen tezamen ziet zal het belangrijkste element wat zij samen bezitten vertrouwen zijn voor een onbreekbare relatie.
De trots die zij samen bezitten om elkaar te kennen is de kracht en eerste bouwsteen van hun relatie en gezamenlijke toekomst.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s