Liefde is Niet wat wij Denken maar Wat ons Hart Voelt

jan-jansen-easybranches-quotes-84-liefde-citaat-nederlands-citaten-en-levensverhalen

Liefde is Niet wat wij Denken maar Wat ons Hart Voelt.

 

Liefde is Niet wat wij Denken maar Wat ons Hart Voelt,

 

Als wij veel problemen hebben kunnen oplossingen ons helpen voor een beter gevoel of veel aandacht en liefde waardoor er andere gedachten aan ons worden geschonken die het leed verzachten.
Maar één ding is zeker of het nu goed of slecht gaat wij hebben allemaal liefde nodig en een maatje die we kunnen vertrouwen om onze gevoelens mee te kunnen delen.
Iemand die er is wanneer wij ze nodig hebben, maar er ook is als alles goed gaat en waar onze voorkeur naar uit gaat, doordat ons hart gevoelens toont voor hen.
De innerlijke liefde heeft geen grenzen en is er zonder een afspraak te maken het komt onverwachts bij oog contact of een intens en gepassioneerd gevoel vanuit het hart.
Het is een temperamentvol en hartstochtelijk welgemeend gedreven emotioneel verlangen met een diepgaande impressie die ons bloed sneller laat stromen door de zenuwen die er ontstaan.
Op dat moment is het alsof er een bom ontploft in ons lichaam met vraagtekens zonder antwoorden wat de ander zou denken, is het wederzijds of is er maar één zo hoteldebotel.
Allerlei vereisten gaan er door onze gedachten en graag zouden we het willen uitroepen om zo meer informatie direct te kunnen inwinnen en dan tegelijkertijd te vernemen wat de ander denkt.
Maar daar zijn we misschien weer te bescheiden voor of bang om teleurgesteld te worden vol van zenuwen en warmbloedige opgewondenheid.
Verliefdheid kan één van de mooiste onbewuste momenten in ons leven zijn waar wij oneindig van kunnen genieten als het klikt en wederzijds is.
Waarbij ons hart sneller tikt dan de klokt en de tijd veel te snel voorbij gaat, waardoor we herinneringen creëren waar we later nog steeds aan denken in ons geheugen.
Het hart voelt dan waar wij aan denken, want dat is echte liefde.
Waar vertrouwen de leider is om de liefde te behouden.

 

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

 

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s