Ogen worden nutteloos als het hart blind is.

Ogen worden nutteloos als het hart blind is.

Ogen worden nutteloos als het hart blind is.

 

Ogen worden nutteloos als het hart blind is.

Wat is het toch mooi om verliefd te zijn op de persoon die niet meer uit onze gedachten verdwijnt en bij oog contact ons bloed sneller laat stromen en zo onze hartspier laat overwerken.
Die personage waar ons gehele hart aan toegewijd is door onze gevoelens en we daar geheel door het bewustzijnsperspectief van op de hoogte zijn.
Het is een gemoedsaandoening als deze persoon in ons oog vizier komt om onze verlangens en essentie daarvan in te lichten.
Onze ogen zien alleen nog maar datgene wat ze willen waarnemen en ons kernpunt zijn de innerlijke ontroeringen van liefde die het sentiment bepalen.
Als wij samen zijn kunnen we onze ogen sluiten en zullen persoonlijke lichaamsdelen van twee personages de woorden spreken die we niet hoeven te horen maar voelen.
Verblind door de liefde is er niets meer belangrijker dan tezamen zijn, het is een ontroering van verlangens en emoties die zich dan uiten.
Lichaamsdelen spreken dan alle talen en we kunnen ons geen betere gevoelens wensen dan op dat moment, wanneer het geluk samen is met ons zoals in dromen.
We zouden dit niet meer willen loslaten en voor altijd deze hypostase kunnen behouden in ons lichaam maar een ieder weet dat er meer is dan alleen maar dat.
Vlinders in onze buik van liefde geven aan dat wij ons emotioneel hebben overgegeven aan de gevoelens die wij voor deze persoon hebben.
Het bereik naar anderen vanuit onze ogen en eigenlijk alles is nutteloos geworden en onbruikbaar door de blindheid van liefde.
Want onze voorkeur vanuit het hart is er alleen nog maar voor die ene individu waar we onze ogen voor kunnen sluiten uit liefde.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s