Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorgen.

jan-jansen-easybranches-quotes-60-arend-citaat-nederlands-citaten-en-levensverhalen

Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorgen

Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorgen,

Vrijheid is iets wat wij allemaal nodig hebben om ons ontspannen te voelen, leven in gevangenschap psychisch of formeel is iets wat geen blijdschap zal creëren.
In een aangegane relatie kunnen we gebonden zijn maar toch een bepaalde vrijheid hebben tegenover elkaar, vierentwintig uur constant samen zijn elke dag zal ook gaan vervelen.
Er zal een overeengekomen onafhankelijkheid moeten zijn anders kunnen er zorgen ontstaan door eentonigheid en geen voldoende afwisseling in ons leven.
Alles goed geregeld hebben met in en uitgaven in ons leven is ook een voornaam iets dat ontfermend en rustgevende vrijheid geeft.
Als we constant bezig moeten zijn met het oplossen van zorgen zullen we ook nooit ontspannen kunnen Zijn, omdat onze gedachten daar iedere seconde mee bezig zullen zijn.
Eerlijk en oprecht zijn zal ons die vrijmoedigheid kunnen geven dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over onterechte beschuldigingen, want die zijn niet gegrond en onwaar.
Hebben geen onderbouwde waarde en zijn gebaseerd op leugens waarna een uitgebreid onderzoek geen aantijging en strafrechtelijke gevolgen van doen zijn of geëist kunnen worden.
Een schone lei geeft die vrijheid dat er nooit dergelijke strafrechtelijke gevolgen kunnen voortvloeien door problemen die anderen voor ons willen veroorzaken.
Door betrouwbaar te zijn en ieder het zijne te geven staan we altijd sterk in onze schoenen en kunnen we uitkomen met de waarheid die geaccepteerd moet worden door iedere instantie of persoon.
Dus door onszelf uit de handen te houden van gerelateerde en minderwaardige ter sprake gebrachte onderwerpen bevrijden we ons van zorgen en bezorgen onszelf de vrijheid.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s