Onze Ware Vermogen kan worden Onthuld wanneer We worden Geconfronteerd met de Strengste Test in ons leven.

Onze Ware Vermogen kan worden Onthuld wanneer We worden Geconfronteerd met de Strengste Test in ons leven

Onze Ware Vermogen kan worden Onthuld wanneer We worden Geconfronteerd met de Strengste Test in ons leven

 

Onze Ware Vermogen kan worden Onthuld wanneer We worden Geconfronteerd met de Strengste Test in ons leven.

Allemaal willen we graag ontspannen leven en hopen zo weinig mogelijk te werken voor een uiterste beloning daarvoor zonder al teveel inspanningen of obstakels.
Daar zijn velen nog opzoek naar doordat er bijna niets is wat vanzelf gaat en we juist bijna allemaal het tegenovergestelde inplaats van dat er iets zo gemakkelijk gaat ervaren.
Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten en wij allen zijn veel sterker dan we denken zowel geestelijk als mentaal, daardoor hebben wij soms deze twijfels, omdat wij soms een afstandelijkheid neiging bezitten met pessimistische opvattingen die ons kan manifesteren door de menselijke natuur.
In bepaalde situaties waar wij in zijn beland, zodat er geen weg meer terug is, komen we daar dan achter en word het erop of eronder dus worden daardoor gedwongen om door te zetten zonder pardon.
Op dat tijdstip hebben we meer kracht dan dat we ons kunnen indenken en dat zal ook getoont worden op dat moment aan onszelf en anderen, want we zullen zowel de lichamelijk als geestelijke mentaliteit overtreffen en zullen een ieder daardoor verrast doen staan.
We moeten onszelf nooit onderschatten en meer zelfverzekerd zijn waardoor we meer vertrouwen in onszelf zullen hebben en eerder iets ondernemen.
We moeten soms onze angst eerder overwinnen en niet wachten totdat we in een moeilijke situatie komen en dan geen keuzes meer hebben.
Dat zou ons psychische problemen kunnen geven bij het niet overwinnen en doordat het mislukt we er de faalangst van krijgen.
Dit kan dan nadelige gevolgen hebben bij een volgende keer, dat moeten we proberen te voorkomen.
Verbreed iedere keer onze horizon door onszelf te testen door grenzen te verleggen in een levenstest waarmee ons ware vermogen onthuld kan worden, zodat het in een moeilijke situaties eenvoudiger zal zijn.
Wij zijn creaties van de natuur en die geeft nooit op maar laat ons zijn krachten regelmatig zien, dus ben sterk en een doorzetter in iedere situatie.

 

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen @janjansenpoetry @77jjeb www.auteur.janjansen.guru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s