Elke dag is een kostbaar geschenk, probeer het Verstandig te gebruiken

jan-jansen-easybranches-quotes-23-feest-geluk-citaat-nederlands

Elke dag is een kostbaar geschenk, probeer het Verstandig te gebruiken.

Het grote probleem op deze aarde is dat velen niet begrijpen dat iedere dag dat wij hier zijn een geschenk is aan ons en dat dit iedere opvolgende seconde voorbij kan zijn.
Een geschenk wordt vreedzaam gegeven om ons blij te maken en daar in vrede iets mee te doen door daar een nuttige aanvulling aan te geven.
Maar velen zien het leven anders en maken het hunzelf moeilijk door alles anders te zien en zich negatief te laten beïnvloeden.
We worden door positieve invloeden geboren en zijn op dat moment een geschenk zodat alles en iedereen optimistisch is en in de toekomst ziet het er allemaal gunstig uit.
Omdat we zelf nog geen besef hebben van het leven en dat zal naar verloop van jaren alleen maar beter moeten worden als we inzien dat het bestaan een geschenk is.
We hebben dan naar jaren allemaal een verschillende soort levensstijl maar zullen vereert moeten zijn, omdat wij diegene zijn die iedere dag weer op nieuw adem kunnen halen.
Denk niet dat het moeilijk is om onze dagen door te komen, maar ben opgewekt en positief neem het risico als dat nodig is om vooruitgang te behalen.
Zodat wij met een vreedzaam gevoel en voldoening over het verloop van de gehele dag kunnen gaan slapen en iedereen vergiffenis hebben gegeven.
Dan zullen we ons goed voelen en hebben geen spijt als we wakker worden de volgende ochtend.
Bedachtzaam en evenwichtig zijn we weer present voor een nieuwe dag die we weer moeten indelen om deze vreugdevol en met vrede voor onszelf af te sluiten voor het slapen gaan.
Het zal een toegift zijn om de dagelijkse orde en rust te kunnen handhaven in onze omgeving en cirkel van vrienden.
Het leven moet eigenlijk gewoon in onze gedachten een groot feest zijn waar wij kunnen doen waar we ons goed bij voelen en anderen niet tot last zijn.
Op dat feest moeten we ook zorgen dat we dagelijks kunnen voldoen aan al onze verplichtingen in een harmonische manier met onze relaties.
Daarbij zal iedereen in vreugde tevreden zijn en voldoen we aan alle eisen van het leven om s’avonds met innerlijke vrede onze ogen te sluiten.
Zo waarderen we dat het leven een cadeau is door het verstandig te gebruiken doordat wijzelf zo een kostbare schenking zijn voor anderen.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @authorjanjansen @janjansenpoetry @easyjanjansen @easy_branches www.auteur.janjansen.guru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s