Omvangrijke Betekenis van het Leven is het Vinden van een Juiste Verhouding voor de Draagwijdte van onze Geest

jan-jansen-easybranches-quotes-16-verbeelding-citaat-nederlands

Omvangrijke Betekenis van het Leven is het Vinden van een Juiste Verhouding voor de Draagwijdte van onze Geest

Als wij kortzichtig denken zal er nooit een grote omvang bereikbaar zijn en zullen we in een kleine cirkel blijven rondcirkelen en zijn grote plannen uitgesloten.
Door groot te denken is er een kans of mogelijkheid dat er iets aanzienlijks binnen ons bereik haalbaar is.
Hoe uitgebreider onze plannen of strategie is des temeer kansen we creëeren om het te laten slagen als alles verhoudingsgewijs op elkaar is ingesteld.
Bij een kleine afwijking zullen we nog steeds voldoende capaciteiten hebben om het boven het gemiddelde te laten uitkomen, wat in een latere fase weer uitgebreid kan worden.
Beperkt denken zal de eventualiteit doen reduceren of misschien zelfs uitsluiten van iedere possibiliteit op een toekomstperspectief en de welvarendheid minimaliseren.
Groot filosoferen met grote verwachtingen vermeerderd onze geestelijke capaciteit en zal de ideeën uitstrekken tot en met reusachtige fantasieën die kunnen resulteren in extensie wat onszelf kan verrassen.
Zo kunnen we hoopvol dingen uitvoeren met in onze gedachten dat het haalbaar is en de enthousiasme opvoert tot het uiterste met een optimistisch voortvloeisel en slotsom.
Verbazingwekkende dromen zijn of klinken misschien overdreven maar behoren toe aan de basiselementen voor de verkregen realiteit, bijna iedere realistische droom kan haalbaar zijn.
Onze geestverschijning kan het brein zijn van een nieuwe ontdekking als wij er iets mee doen en niet bij de pakken neer gaan zitten, omdat we denken geen kans te hebben.
Wij moeten in onszelf en onze verbeelding geloven en een voorstelling maken van hoe we het gaan aanpakken enzo verder uitbreiden bij succesvolle bevindingen en consequenties.
De juiste verhouding en draagwijdte van onze geest uitbuiten en filosoferen tot het toppunt is de zinvolle betekenis van het leven aan onszelf schenken.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen  www.auteur.janjansen.guru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s