Volwassenheid is de Manier Waarop we Snel kunnen Herstellen van een Terugslag

Volwassenheid is de Manier Waarop we Snel kunnen Herstellen van een Terugslag.

Als we onszelf altijd onvolwassen en als kinderen gaan gedragen zodat het lijkt dat we van onze ervaringen niets hebben geleerd dan geeft dat vraagtekens bij anderen.

Onvolwassen zijn of het spelen zijn natuurlijk ook twee verschillende dingen en is eigenlijk een teken van zwakte in zelfverzekerdheid.

De verantwoordelijkheid nemen van alle voorkomende aangelegenheden is een blijk van sterkte en zelfvertrouwen, wetende dat er altijd een oplossing is.

Al is de berg nog zo hoog we kunnen altijd met doorzettingsvermogen, kracht, kennis en geduld de top bereiken.

Ben altijd bereid om onze fouten toe te geven, want die maakt iedereen en als we daarvoor de verantwoordelijkheid nemen zal er ook een gerespecteerde oplossing komen.

Iets toegeven bij verkeerde handelingen is aangeven dat wij niet bang zijn voor de gevolgen van onze fouten en daar als volwassenen garant voorstaan.

De meesten van ons komen te lijden in verschillende soorten tegenslagen, dit is allemaal afhankelijk van onszelf en het verdriet hoe snel we ervan kunnen herstellen.

Iedereen heeft hun eigen vermogen en gevoelens van schaamte om zo voorbereidingen te treffen voor het snelle herstel van hun nederlagen.

We moeten het niet opslaan in onze gedachten maar verder gaan en er de aansprakelijkheid voor nemen om er met trots een oplossing voor te vinden en zo met een glimlach verder te gaan.

Ons eigen zo gaan gedragen dat we weten dat we allemaal blootgesteld kunnen worden aan fouten maken en die ook moeten accepteren zowel van onszelf als anderen.

Daar de verantwoording van nemen is een teken van volwassenheid en zal eerder een oplossing brengen door de hulp van anderen die ons gedrag respecteren.

Ons eigen onvolwassen en als kinderen gedragen zal een rectificatie niet mogelijk maken door onze kinderlijke handelswijze en manier van optreden.

Wees volwassen en gedraag ons ook zo, de oplossing is meestal meer nabij dan we vaak denken als we de responsabiliteit ervan kunnen accepteren.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

auteur © Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen  http://www.auteur.janjansen.guru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s