Maak een Keuze over het Toeval of er zal Nooit Iets in ons Leven worden Gewijzigd

Maak een Keuze over het Toeval of er zal Nooit Iets in ons Leven worden Gewijzigd.

De dingen goed coördineren in ons leven is zeer belangrijk, als alles goed gearrangeerd is met een plannenstelsel zal dit een vele voordelen geven.

Weten waar we mee bezig zijn en een doelstelling hebben met wat wij doen geeft toekomstmogelijkheden met interessante vooruitzichten.

We moeten het waarderen als wij de kans hebben om ons te kunnen concentreren met iets waar het hart tevreden mee is.

Maar we moeten nooit de kansen afslaan die het toeval ons geeft en deze met twee gelukkige handen aanpakken en er werk van maken.

Wanneer het toeval op onze levensweg komt moeten wij dit zien als een kans die op ons pad komt en daar nuttig gebruik van maken.

Dit zal maar een paar keer in ons leven gebeuren en wanneer we daar geen gebruik van maken op dat moment is onze kans verkeken.

Deze buitenkans kan geen waarschijnlijkheid zijn en is een toevalligheid op ons toekomstperspectief en is een mogelijkheid op een drastische levensverandering.

Om daar geen toepassing van te nemen is zeer onverstandig, alleen soms zien we het niet als een hoofdprijs in de loterij en nemen we er niet genoeg notie van en besteden er geen aandacht aan.

Op zo’n ogenblik gaat onze kans voorbij en zal er niets in ons leven veranderen, daarom is het goed om aan alles goede aandacht te besteden en met volle verstand erover na te denken.

Want wanneer het toeval tot ons komt en we er niets meedoen waardoor er geen juiste keuze word gemaakt zal het geluksmoment voorbij gaan zonder dat wij ervan kunnen profiteren.

Het toeval is een lotsbeschikking en geeft een keuzemogelijkheid, wanneer wij daar permanent niet op ingaan zal de toevalligheid nooit zijn lotsbestemming bereiken en is een verandering in onze levensloop onbereikbaar.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

©auteur Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s