Er is Altijd een Zilveren Voering in Elke Moeilijke Situatie

memories jan jansen

Er is Altijd een Zilveren Voering in Elke Moeilijke Situatie.

Dat niet alles wat blinkt goud is zullen we allemaal al wel ontdekt hebben en verschillende teleurstellingen daardoor al ondervonden hebben.

Dat we dachten dat het allemaal wel goed was en wij het geheel onder controle hadden en de sterren al zagen blinken in het goud maar dat het eindresultaat een vallende ster was met een glinstering zoals in een droom en bij ontwaken een schok was.

Maar we moeten onszelf door niks laten ontmoedigen en de moed nooit laten zakken hoe teleurstellend iets ook is geweest er zal altijd een oplossing te vinden zijn.

Vervelende taferelen maakt iedereen mee, de moeilijkheid is juist om daar heel behendig en met verstand mee om te kunnen gaan en beheerst te blijven.

Hoe rustiger we blijven en direct kunnen nadenken om een gepast oplossingsplan te implementeren zal misschien niet het gewenste resultaat eruit voort laten vloeien.

Maar het kan ons wel de verwachte gouden doorslag laten omzetten in zilver en niet in oud ijzer als we geen actie hadden ondernomen en in paniek waren geraakt.

Als we geloof hebben in onszelf, maakt het niet uit hoe donker ons moment is, want dan kunnen we nog steeds een zilveren randje achter elke donkere wolk vinden met een klein glitter effect.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

©auteur Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s