Samen Genieten van 1 is Genot voor 2

Samen Genieten van 1 is Genot voor 2

Als we jong zijn hebben wij een droom en  toekomstbeeld, dan gaan we op een bepaalde leeftijd uit huis starten misschien een relatie of gezin en dan begint het allemaal volwassen te zijn voor onze toekomst.
Het kan zo zijn dat de toekomstbeelden die wij voor ogen hadden niet gelijk zijn hoe wij hadden gewild, maar geef niet op hou vol en streef naar dat beeld vanuit onze jeugd.
Het is nooit te laat om van de liefde te genieten tezamen met een partner of anderen, wij allemaal hebben liefde nodig om ons leven meer zin te laten hebben.
Liefde komt op ons pad ondanks de verkeerde relaties zal er altijd een keer de ware komen of de juiste vrienden als wij maar niet te lang blijven hangen in de verkeerde cirkel.
Bij ontevredenheid is het niet verstandig om maar te blijven proberen en hopen op betere tijden maar dan is op tijd afscheid nemen beter voordat het te laat is.
En zoals liefde geen leeftijd of tijd kent is het ook nooit te laat om er van te genieten, vriendelijk en lief zijn voor elkaar kan eeuwige geluk brengen in onze ziel.
In een liefdesrelatie zijn er vaak geluk momentjes dat onze buik helemaal draait van de gekregen kriebels ( vlinders in de buik ), hou ons vast aan die momenten als het minder “goed” gaat en omarm onze geliefde op momenten dat ze het niet verwachten vanuit ons hart.
De liefde en vriendschap in een relatie zal altijd overwinnen, luister niet teveel naar anderen en volg ons hart die geeft altijd de richting die gevoelsmatig is en het lichamelijke zintuig ingeeft.
Laat ons eigen door niets misleiden als dat zintuig spreekt wat het kernpunt en binnenste van ons hart is, liefde is het middelpunt van het leven waarmee we het tijdelijke voor het eeuwige kunnen verruilen.
Een ingegeven zintuigverwisseling die twee verschillende individuen door gevoelens voor elkaar levenslang gelukkig kan maken en waar liefdesgrenzen continu verlegt worden is geen toeval.
Als in een liefdesavontuur de één van de ander houd en twee harten samen smelten om het zelfde levenspad te bewandelen door verlangens is dit het maximale moment.
Omarm de liefde van ons leven en zeg deze geliefde hoeveel we van hem / haar houden laat kleine vergissingen of bemoeienissen daar geen invloed op hebben alleen maar vergeving is de genezing daarvan.
Een romance in een liefdesverhouding en daarvan als stel genieten is het samenkomen tot één liefdeshart en zal een genot voor twee zijn.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid
©auteur Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws @easyjanjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s