Tijden Veranderen Snel, dus we Moeten Focussen op Ons Doel Zonder Uitstellen

Tijden Veranderen Snel, dus we Moeten Focussen op Ons Doel Zonder Uitstellen.

Als we met iets bezig zijn of hebben veel plezier dan vliegt de tijd voorbij en is de dag zo om, dat baart zorgen doordat we nog zoveel meer in deze dag wilden volbrengen.

Van uitstel komt afstel dus als we enigszins iets willen moeten we actieve maatregelingen nemen anders kunnen we wel eens te laat zijn.

Alles gaat tegenwoordig zo snel dat ideeën van vandaag morgen al weer oud zijn dus actie is vereist om resultaten te kunnen veroorloven en boeken.

We moeten doelgericht te werk gaan en geen tijd verliezen, want iedere dag is eenmalig en komt niet meer terug in de toekomst vandaar het spreekwoord “tijd is geld” dus besteed het noemenswaardig en snel.

Als we ons een doel hebben ingegeven moeten we daarop focussen en iedere minuut zorgzaam daaraan besteden met intense aandacht.

Ons eigen scherp opstellen en geheel geconcentreerd bezig zijn om dat voornemen waar te maken tot de realiteit door alle kansen zo te benutten om daarmee onze doelstelling te bereiken.

Verlies geen kostbare tijd, want als het voorbij is dan zijn we het verloren en kunnen we het niet meer hergebruiken, wacht nooit totdat het te laat is en er spijt ontstaat.

Focus ons op de doelen die wij onszelf voornemen met actie en vastberadenheid, met doorzettingsvermogen en het niet uitstellen kunnen we de tijd gebruiken in de positieve zin.

auteur Jan Jansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s