Een Voorbereide Geest kan Altijd de Kansen Nemen Wanneer ze er Zijn

Een Voorbereide Geest kan Altijd de Kansen Nemen Wanneer ze er Zijn.

Het is onmogelijk om ons eigen overal op voor te bereiden, maar we kunnen wel de nodige voorzorg maatregelingen nemen die nodig zijn om een kans te kunnen benutten met een directe actie.

Onze geestelijke gesteldheid moet zo zuiver zijn dat er niets ons ontgaat, ontspannen en uitgerust zullen we de meeste kans kunnen maken om te slagen.

Met een heldere geest zijn we instaat om uit de unieke kans een wonder te laten voortvloeien.

Doordat we sneller reageren en onmiddellijk een idee in gedachten zullen hebben om de buitenkans zo uit te werken met de uiterste mogelijkheden en toepassingen.

Profiteren met gebruikmaking van alle potentie die er is om de gegrepen kans zo goed mogelijk uitvoerbaar en rendabel te maken om het maximale te kunnen realiseren.

Perspectief en toevalligheid is het geluk dat we moeten hebben om op het juiste tijdstip ook nog eens op de goede plaats moeten zijn waar we onze kans kunnen opstrijken en grijpen.

Het is allemaal geheel afhankelijk van het toeval en geluk om daar aanwezig te zijn op dat sublieme ogenblik en alert te zijn om de kans te kunnen verzilveren.

Door oplettend te zijn en nauwlettend alles aandachtig in de gaten te houden en zo de gelukkige zijn om deze kans binnen te halen.

Kansen vastgrijpen op het moment dat ze passeren, zal met een oplettende en voorbereide geest steeds makkelijker kunnen gebeuren.

auteur Jan Jansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s