Soms te Laten Gaan van Iets dat niet Behoort tot Ons is ook een Spiritueel Relief

Soms te Laten Gaan van Iets dat niet Behoort tot Ons is ook een Spiritueel Relief.

In het leven krijgen we wat wij verdienen dat is iets waar we onomstotelijk en overtuigend in moeten blijven geloven, maar iedereen is vrij om daar in te geloven wat het beste gevoel voor hen geeft.

In het leven zullen we vroeg of laat krijgen wat wijzelf geven aan de wereld het is een boemerang werking, de aarde is niet voor niets rond, waarmee we starten zal uiteindelijk op dat punt weer terug keren.

Wat voor ons is bestemt of toebehoort is zal uiteindelijk vanzelf komen, we hoeven niets te forceren of iets te dwingen, want dat zal niet helpen.

Positief denken en geduld hebben is een vereiste om ontspannen te kunnen reageren op tegenslagen en daarvan te leren, iedereen heeft ze daar hoeven we niet om te liegen.

Eerlijkheid duurt het langst en daar bouwen we vertrouwen mee op, iemand die in ons gelooft zal een eeuwige relatie zijn totdat de overtuiging daarvan in twijfel is.

Misverstanden door wederzijds onbegrip zijn zo makkelijk op te lossen wanneer er als vrienden met elkaar gesproken word, maar dat is soms door verkeerde gedachten al niet meer mogelijk.

Er worden vaak dingen gedacht die er helemaal niet zijn en als er niet meer over gesproken word is dat ook nooit meer op te lossen, dat is een karakteristiek trekje.

Praat met elkaar als volwassen mensen is de oplossing van zoveel misverstanden soms kan in 5 minuten een jarenlange vete worden uitgepraat.

Realistisch zijn en te weten komen waar de fout lag en durven toegeven om de trots te laten varen als er ongelijk is, we hebben elkaar nodig in het leven als vrienden.

Hoe eerder we oplossingen vinden voor de gebeurtenissen in ons leven des te sneller kunnen we weer verder met andere dingen en hebben een schone lei voor het slapen gaan.

Als onze geest nog steeds vol is met rommel van gisteren, zullen we de kansen verliezen om te proberen nieuwe dingen uit te werken, doordat onze gedachten de slechte ervaringen niet loslaten.

Recht is recht en krom is krom dus een fatsoenlijk en rechtvaardig persoon weet zijn grenzen en gaat daar niet over voor iets wat niet van hun is of uit onrechtvaardigheid.

De spirituele relief in het leven is alles wat niet of toebehoort aan ons te laten gaan om zo de oprechte reinheid en gelijkmoedigheid in sereniteit te ontvangen.

Het allerbeste toegewenst met een goede gezondheid

©auteur Jan Jansen @auteurjanjansen @bestenieuws

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s