Altijd Geloven in Vertrouwen en Stop Twijfelen in Ons Eigen Vermogen

Altijd Geloven in Vertrouwen en Stop Twijfelen in Ons Eigen Vermogen.

Argwanend zijn in ons leven is geen slechte eigenschap, maar het gaat vele dingen tegenhouden als we te streng zijn.

Het is beter om anderen de vrije hand te geven van ons vertrouwen in hen en bij kennisneming van een verkeerde actie alles te controleren.

Iedereen wantrouwen die blauwe ogen heeft is niet goed voor onze gesteldheid, maar daarom is vertrouwen goed en controle beter.

We hoeven nergens voor terug te deinzen als we van te voren weten dat niet iedereen geloofwaardig is en dat niet alle verhalen voor honderd procent terecht zijn of kloppen.

Daar kunnen we allemaal vanaf het begin rekening mee houden om teleurstellingen te voorkomen voor onze eigenwaarde en dan zal het verloop wel bepalen wat de waarheid is.

Op deze manier kunnen we iemand het volle vertrouwen toekennen en zich op zijn gemak laten voelen waardoor iedere vorm van communicatie vlekkeloos verloopt.

En iemand die eerlijk is staat ook open voor alle controles om zo zelf ook alle zekerheden te hebben die nodig zijn voor een langdurige relatie tezamen.

Heb altijd geloof in anderen maar het meeste in onszelf, want als wij onszelf in de spiegel aankijken weten we wat we zien en denken.

Anderen aankijken kan nadien altijd een verrassing zijn, want het uiterlijk kunnen we inschatten maar de gedachtengang van een andere persoonlijkheid is altijd een raadsel.

Ben daarom altijd goed voorbereid in iedere omstandigheid en weet goed wat ons eigen vermogen is om volledig vertrouwen te kunnen geven dat wanneer er iets abusiefs gebeurd er een gepaste oplossing is zonder verlies.

auteur Jan Jansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s