Geven en Nemen Zorgt voor het Lot met Standvastigheid en Stabiliteit in het Leven.

Geven en Nemen Zorgt voor het Lot met Standvastigheid en Stabiliteit in het Leven.

Kortzichtig denken is aan de orde van de dag tegenwoordig door een kleinschalig en minder intelligente en niet vooruit denkende intellectuelen, de toekomst is niet vandaag word er gedacht.
Een grote misrekening en karakterfout als we bedenken dat we iedere dag een nieuwe kans krijgen om ons leven meer impulsen en waarde te geven door veranderingen.
Alles wat wij eerst niet goed of verkeerd deden in het verleden en dat nu op dit moment beseffen krijgen wij de opportunity om daar gelijk gebruik van te maken en kunnen wijzigen.
Indien wij eerst een egoïstisch of egocentrisch leven leefden zijn we misschien verstandelijk tot de conclusie gekomen dat het niet werkt en kunnen daar aan werken.
Evenals wij eerst alleen maar iets wilde bemachtigen en nooit de moeite namen om wat terug te doen of geven is daar vanaf vandaag ook de kans voor een verandering.
Ook als wij alleen maar dachten aan anderen en niet stopte met geven en nooit iets in retour terug kregen, kwamen we er misschien achter dat het geen vooruitgang geeft.
We worden allemaal vanzelf een keer wakker en beseffen dat een ieder van ons fouten maakt en alleen zichzelf daarvan bewust kan bekeren en bijstellen.
Op het stadium aangekomen dat er beseft word dat we onszelf bewust worden van onze gedrag minpunten en doorhebben dit is het leven niet is er een aanpassing nodig.
Voor de buitenwereld een andere gedaante voorspiegelen werkt ook niet, want het werkelijke gezicht zal altijd een keer achter het masker vandaan moeten komen.
Een ieder wil graag een goed en tevreden leven, maar daar hoort ook bij dat wij anderen ook een fijne tijd en kansen moeten geven om het in retour te krijgen.
Een ander geven wat wijzelf graag zouden willen hebben is geen verkeerde eigenschap vooral niet als wij daar niets voor hoeven te verliezen en ons alleen maar vriendelijk en oprecht hoeven te gedragen.
Elk individu op deze aarde heeft recht om standvastigheid en stabiliteit te hebben en daarbij moeten wij onszelf mee in balans brengen door te geven en nemen in het leven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s