Hadden we Maar een Afstandsbediening om de Wereld te Besturen.

Hadden we Maar een Afstandsbediening om de Wereld te Besturen.

In een normale opinie denken wij dat niemand oorlog wil en kiest voor vrede in sommige gevallen zouden wij onszelf zelfs afvragen waar al die hatelijke gevoelens vandaan komen.
Zouden die allemaal gebaseerd zijn op fouten die anderen gemaakt hebben in het verleden, waar wijzelf niets aan konden doen en geheel niks mee te maken hebben of wat is het?
Hoe verschillende inwoners van een land praten over volkeren van andere landen is soms alsof er een regelrechte aanval gaat plaatsvinden, terwijl zij soms nog nooit hun Vaderlandverlaten hebben en op dat grondgebied geweest zijn.
Wij wonen zelf in een omvangrijk thuisland met miljoenen mensen en niet iedereen heeft een ongepaste karaktereigenschap, we kunnen niet elk individu hetzelfde zien.
In een appelboom kan één rotte appel groeien en die kan alle appels infecteren maar er zullen altijd onbesmette boomvruchten over blijven die voor een ieder goed zijn om te consumeren.
Meerdere malen gebeuren er dingen in de global waarvan wij denken is dit nu echt nodig of is dat nu niet een beetje overdreven, en waar is dit nu voor nodig.
Het hoe en waarom sommige dingen ontstaan is ook vaak een mysterie, het heeft weleens niets met de betrokken personen te maken maar die zijn wel de dupe geworden van een ontstane vete.
Door haat en rancune worden er in een buitensporige onstuimige warmbloedige opgewondenheid plannen gemaakt of uitgevoerd die de verkeerde personen gedupeerd heeft of treft.
Zoals onschuldige kinderen en hard werkende ouders die meestal helemaal van niets weten of met deze vijandelijkheid of politieke achtergronden en bedoeningen niets van doen hebben.
Was het maar mogelijk om op deze momenten deze wraakzuchtige en haatdragende mensen te overtuigen dat zo’n actie ongetwijfeld geen zin heeft en dit alleen maar meer hout op het vuur gooit waardoor alles alleen maar gevoelsmatig nog heter word.
Hierdoor zal er nooit geen verademing of sereniteit zijn met als gevolg dat er altijd onrust zal zijn waarbij een vredelievende levensbeschrijving onhaalbaar is.
Hadden we maar op deze ongecontroleerde voorvallen in onze wereld een sensor met afstandsbediening om deze rancuneuze personen in te seinen dat onderhandelingen in vrede de enige oplossing hiervoor is.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten op Auteur Jan Jansen, Klik Hier  www.auteur.janjansen.guru
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s