Woorden zijn niet Voldoende voor Spijtbetuiging, maar onze Daden Zullen het Tonen

Woorden zijn niet Voldoende voor Spijtbetuiging, maar onze Daden Zullen het Tonen.

Dingen verkeerd doen dat kunnen we allemaal en iemand die zegt dat hun alles perfect verrichten zullen we maar beter niet geloven en ervan uitgaan dat ze opscheppers zijn.
Als geprogrammeerde machines fouten kunnen maken bij bewerkingen dan zullen ongeprogrammeerde mensen met emoties en onwetende kennis ze zeker voor elkaar krijgen.
Het is ook helemaal niet erg als wij vergissingen maken, want dat is menselijk en wanneer wij dan daar ons eigen mee benadelen is het onze eigen persoonlijke schuld.
Maar op het moment dat wij het bewust of onbewust doen en daar anderen mee duperen kan het wel eens moeilijkheden veroorzaken waar wijzelf verantwoordelijk voor zijn.
Diegenen met karakter zullen het zichzelf erg aantrekken en maar weinigen zullen er harteloos en onbekommerd op reageren, maar zeg nooit nooit.
Het uitgangspunt waarmee de fouten worden gecreëerd of ontstaan is van groot belang bij de gevoelens van de aanbrenger niet van de betrokkenen, want die is er op zeker niet blij mee.
Het medelevend gevoel van de veroorzaker kan voor het grootse deel verklaren of er wel degelijk spijt is, woorden van sorry en mijn excuus zijn vaak niet overtuigend genoeg.
Om daar een juiste conclusie uit te halen is niet zo gemakkelijk, doordat woorden daar niet krachtig genoeg voor zijn, maar de emotionele betrokkenheid spreekt boekdelen.
Betrokkenen hun gedrag en inwendige gevoelens zullen zich uiten in iedere omstandigheid doordat zij geschrokken zijn van hun vergissing en direct een gemoedsaandoening tonen door spijt en met een spijtbetuiging er alles aan willen doen om het op te lossen.
Hun geëmotioneerde geëngageerdheid zal alles zichtbaar maken hoe zij zich voelen door deze gebeurtenis en geeft voor een ieder duidelijkheid dat er geen opzet is maar een serieuze fout.
Oplettendheid in het dagelijkse leven zullen ons de daden tonen van gemaakte fouten, waarna de woorden van spijtbetuiging voldoende betekenis en waarde zullen bevatten.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s