De enige Manier om onze Opbeurende Stemming te Behouden is om Ons te Omringen met Positieve Mensen

De enige Manier om onze Opbeurende Stemming te Behouden is om Ons te Omringen met Positieve Mensen.

Als we te vaak naar het nieuws op de televisie kijken of een blik werpen in de media en roddelbladen zien we genoeg ellende van wat er gebeurd op onze gemeenschappelijke aarde.
De beelden op TV of plaatjes in sommige tijdschriften met de daarbij behorende teksten geven nu niet een al te beste indruk op een wereld vrede met erbarmelijke goede economische verbeteringen.
Maar daar moeten we onszelf maar niet al teveel mee bezig houden dat is ver van ons bed en gaat over anderen, alle verspilde energie daaraan zal niet positief zijn.
Wij moeten ons juist vasthouden aan de optimistische en hoopgevende toekomst met plezierige dingen die we kunnen delen met goede familieleden of vrienden.
Luchthartig en een tegemoetkomend karakter en gedrag zal geen vijanden maken maar creëert vreedzame contacten die wederzijds respect waarderen.
Familieleden kunnen we niet zelf kiezen maar bij vrienden of kennissen beschikken we over een keuze die we zelf kunnen rangschikken welke personen er in ons leven passen.
Deze keuze is erg bepalend voor de ondergane gemoedstoestand, gezindheid en stemming van ons dagelijkse humeur.
Hoe vrolijker de personen in onze omgeving zijn des te meer zal er gelachen kunnen worden in een gemoedelijke sfeer waar plezier maken normaal is.
Ontspannen kunnen we dan onze dagelijkse taken vervullen zonder stress of de verkregen mogelijkheden om moeilijkheden te verwachten.
Met de convenabele mensen in onze geselecteerde relaties zal divertissement er continue zijn met welbehagen entertainment met vredevolle gevulde dagen.
Dat is de enige manier om onze opbeurende stemming te behouden door ons te omringen met positieve ingestelde individuen die eerlijkheid en amusement voorop stellen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s