Elke Stap die we Maken is geen Garantie om Vruchten te kunnen Plukken, maar het is niet Verstandig om ons Daardoor te laten Verslaan

Elke Stap die we Maken is geen Garantie om Vruchten te kunnen Plukken, maar het is niet Verstandig om ons Daardoor te laten Verslaan

Als we ervan uitgaan dat alles wat we doen of waar we aan beginnen succesvol zal zijn dan zijn we verkeerd bezig en dan zijn wij in onze gedachten te overmoedig.
Wijzelf kunnen soms wel iets willen maar als we op dat ogenblik ook van de beslissing of gevoelens van een ander afhankelijk zijn kan het wel eens een andere uitwerking hebben met een pernicieuze slotfase.
Soms moeten we dingen gewoon aanvaarden doordat wij daar niet alleen over kunnen beslissen of het niet in de hand hebben, zowel Prive als zakelijk.
Er zijn op dit ogenblik teveel problemen in de wereld en ook voor export met de wisselende valuta schommelingen is het niet meer zo interessant voor buitenlanders om investeringen te doen dus de export heeft ook een dalende capaciteit.
Dat maakt ons leven ook niet gemakkelijker maar de doorzetters met een goede opgebouwde naam zullen altijd iets vinden wat deze omstandigheden zal opvangen.
Wij kunnen niet meer dan ons best doen en iedereen moet zich daarin schikken, het uitgangspunt moet altijd positief zijn als wij ergens aan beginnen maar dat is geen zekerheid en daar moeten we continue rekening mee houden.
Geef 100% inzet en energie maar investeer nooit ons gehele kapitaal in één persoon/project “wed nooit alleen maar op één paard”
Probeer steevast reserves achter de hand te houden voor als er slechte tijden komen of als het verkeerd gaat, want onze goede intentie word niet iedere keer beloont.
Blijf wel voortdurend in onszelf geloven, want met een positieve gedachte zullen we sneller met oplossingen komen en is alles plezieriger voor onszelf.
Laat nooit een slechte ervaring of periode ons verslaan in het leven, niet iedere stap die wij zetten in het leven zal ons voordelen opleveren, maar de bekers worden pas bij de finishlijn uitgedeeld, dus blijf gewoon strijden voor de beste resultaten.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s