Ons Leven zal Beter zijn als we het Bitterste van Bitter kunnen Verdragen

Ons Leven zal Beter zijn als we het Bitterste van Bitter kunnen Verdragen

Een makkelijk en relax leven is wat wij allemaal willen, maar van tijd tot tijd worden wij helaas allemaal, zowel psychisch of lichamelijk geconfronteerd worden om een probleem zien op te lossen.
Dat kan voor een ieder verschillend zijn en variëren van een klein tot een overdreven complicatie maar dit is een voorval met het probleemgeval dat we graag willen opgelost zien.
Het is soms iets van niets maar om het te verhelpen kan gecompliceerder zijn om de perfecte oplossing te vinden of het uit te voeren.
Af en toe kunnen we ook door een hel gaan zo zwaar valt het dan bij ons, als een brok in de keel, maar we hebben geen keuze en zijn er al mee in aanraking gekomen.
De enige uitkomst is dan om het zo goed mogelijk te ontcijferen en het zo te beëindigen zodat het aanvaard word.
Gemakkelijk is dan anders maar het zal een les zijn waar wij van zullen leren en beseffen dat we altijd voorzichtig moeten zijn voordat we iets doen.
Een onderrichting waar we een lering van hebben meegekregen voor het de volgende keer anders of beter aan te pakken met meer voorbereidingen.
Als er zich gezondheidsredenen voordoen staan we machteloos evenals onvoorzienbare gebeurtenissen en is iedere planning voor een totstandkoming ondoenlijk.
Op deze ogenblikken realiseren wij ons dat we ervan bewust moeten zijn hoe betrekkelijk het leven kan zijn en het vol met verassingen kan zitten die niet altijd leuk zijn.
Verdrietige, emotionele en pijnlijke momenten kunnen we beleven en dan de realiteit moeten ondergaan waar onze gedachten en herinneringen geen voorstander van zijn.
Dit kan blijvende schade aan ons gestel aanrichten, iets waar wij of anderen totaal geen verandering in kunnen brengen en dat moeten we leren te onderkennen en dat accepteren om in vrede met onszelf verder te leven.
Zo zullen we het bitterste van bitter ervaren en dit dan verdragen door de herkenning ervan dat wij machteloos zijn in deze omstandigheid en acceptatie onze enige vrijheid zal zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s