Om onze Prozaïsche Leven te Beëindigen, moeten we Volkomen Onbevreesd zijn om Iets Bijzonders te Doen

Om onze Prozaïsche Leven te Beëindigen, moeten we Volkomen Onbevreesd zijn om Iets Bijzonders te Doen

Een georganiseerd leven is zeer considerabel en gewichtig voor een doorslaggevend zelfvertrouwen door te weten dat alles wel goed komt als we maar over geduld beschikken.
Maar iedere dag hetzelfde doen gaat op de lange duur ook vervelen en beperkt onze mogelijkheden om kennis en vaardigheden uit te werken met een verbetering.
Het eentonige en saaie leven brengt ons geen toekomstperspectieven en gaat een last voor ons en de mensen dicht in onze buurt geven, want er is geen afwisseling wat een uitwerking heeft op het karakter.
Wanneer er veel kennis aanwezig is word dat niet verder ontwikkeld, want daar is geen behoefte aan met hetgeen we bezig zijn.
Eigenlijk geven we de maatschappij de kans om onszelf niet verder te ontwikkelen en kunnen we in vele gevallen daar het slachtoffer van worden door gebrek aan kennis op andere vlakken.
Om ons daarvan te bevrijden of los te maken zijn we verplicht om geheel iets anders te doen en daarmee in het diepe water te springen en kunnen zo nieuwe ervaringen opdoen.
Door nieuwe ervaringen komen er ook betere kansen en leren we de verschillen te onderscheiden tussen gedane dingen en wat wij nu ontdekken.
Onze angst moeten we overwinnen om de stap te maken naar iets nieuws en dat dan verder uit te werken met vervolmaking zo kunnen we anderen strijd bieden als er competitie is.
Anders zijn en tegen dingen aankijken dan de algemene burger is zeer erkentelijk bij de meesten mensen die daarna opzoek zijn, want die willen ook een levensverandering.
Wees volkomen onbevreesd om iets bijzonders te ondernemen en zo het prozaïsche dagelijkse leven te veranderen met een uitdaging voor een nieuw bestaan.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten, Klik Hier…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 U kunt mijn APP hier Downloaden-->www.easybranches.mobi. Waarder Uw Support

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s