Effectief Tijd Management is Uitermate Belangrijk, zo is er geen Behoefte om Steen en Been te Klagen over Tijd te Kort

Effectief Tijd Management is Uitermate Belangrijk, zo is er geen Behoefte om Steen en Been te Klagen over Tijd te Kort

De tijd stopt niet en bijna iedereen wil ook graag dat ons hart blijft kloppen met hetzelfde regelmatige ritme als een klok.
Niemand weet hoe beperkt zijn tijd zal zijn, maar bijna iedereen wil zolang mogelijk blijven leven met een goede gezondheid dus is de indeling van de tijd erg considerabel.
Er zijn vierentwintig uren in een dag en we kunnen niet constant door werken,want moeten ook nog slapen, en dat gaan we dan niet volhouden, we moeten ook nog eten enz.
Ontspanning heeft ook ieder mens nodig, we kunnen werk verslaaft zijn doordat we van ons werk houden en graag vooruit willen.
Maar zonder divertissement zal het een keer verkeerd gaan met onze gezondheid, dus een tijdframe met een goede indeling van onze bezigheden zou zeer verstandig zijn om op te volgen, voor een perfecte regelmaat.
Een drukbezet schema waar geen ruimte is om uitzonderlijke gevallen in te plannen is geen vooruitziende gedachte om soms is een rustig moment te vinden voor onszelf.
Constant gehaast en bezig zijn zonder tijd te hebben voor onszelf en anderen is geen diplomatieke keuze en zal op een gegeven ogenblik ergernis veroorzaken bij anderen.
Zelf hebben we er misschien geen benul van doordat we continue bezig zijn met in onze gedachte dat de tijd goed besteed word, maar dat is niet vol te houden.
Alleen maar gefocust zijn op één ding 24 uur lang dag in dag uit moet op een gegeven moment zijn consequenties gaan krijgen en die eindigen meestal niet positief.
Een goede indeling van ons dagelijkse leven is doorslaggevend en zeer invloedrijk op onze gesteldheid met relaxte aangelegenheden waar onze dierbaren ook van kunnen genieten.
Zo hoeven we geen excuses te gaan zoeken of steen en been te klagen dat wij alles wel graag willen maar geen tijd vrij kunnen maken door de vele bezigheden.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.auteur Jan Jansen

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

http://gedichten.easybranches.com/effectief-tijd-management-is-uitermate-belangrijk-zo-is-er-geen-behoefte-om-steen-en-been-te-klagen-over-tijd-te-kort.html

 U kunt mijn APP hier Downloaden–>www.easybranches.mobi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s