Met een Totale Inzet en Volledige Toewijding, Kunnen we Over elke Berg gaan Waar we Voor Staan

Met een Totale Inzet en Volledige Toewijding, Kunnen we Over elke Berg gaan Waar we Voor Staan

Als wij ergens door geïnspireerd raken geeft dat ons alle voordelen die wij nodig hebben om er volledig voor te gaan en de kans te grijpen.
Het enthousiasme heeft ons gelijk in de greep zodat we nieuwsgierig worden om meer te weten te komen of dit nu bij een persoon is of met iets anders de interesse is daar.
De zelfopoffering die onzekerheid en angst wegneemt is daar door de bevlogenheid en geestdrift die ons overhaalt om de eerste stap te nemen.
De overgave en inspannende opwinding schenkt ons de kracht om onze curiositeit de aanleiding aan te reiken om het startschot te lossen en eraan te beginnen.
Op onderzoek naar hetgeen wat ons aanmoedigde en aanspoorde om er alles over te weten te komen zowel of het mogelijk is en welke mogelijkheden er zijn.
Als we een antwoord uitvoeren aan onze gedachten wat ons zo levendig en gemotiveerd maakte zal door inzet daar de uitkomst van worden verkregen.
Om dat te bereiken is doorzettingsvermogen en volharding vereist om zekerheden te kunnen constateren of we kunnen bereiken waar we aan zijn begonnen door onze animo.
Bereidwilligheid moeten we tonen om eraan te beginnen en de kracht hebben om het door te zetten met een goed eindresultaat.
Alleen de sky is the limit voor ons, en niet anders dan dat moet ons motto zijn, niets zal ons dan kunnen tegenhouden totdat we het bereikt hebben.
Daarmee kunnen we voor iedere berg gaan staan en zeggen dat wij erover zullen klimmen, doordat wij onszelf er volledig aan toewijden en totale inzet zullen tonen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/met-een-totale-inzet-en-volledige-toewijding-kunnen-we-over-elke-berg-gaan-waar-we-voor-staan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Download mijn APP Hier –> http://www.easybranches.mobi/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s