Het Moment dat we in Staat zijn om de Zwaarste Tijd van het Leven te Doorstaan, zijn wij al de Grootste Winnaar van Onszelf Geworden

Het Moment dat we in Staat zijn om de Zwaarste Tijd van het Leven te Doorstaan, zijn wij al de Grootste Winnaar van Onszelf Geworden

Het is Ons misschien nog niet opgevallen dat iedereen slechte tijden meemaakt of onplezierige momenten, omdat deze meestal geheimzinnig worden gehouden.
Maar daar kan garantie op worden gegeven dat een ieder ze heeft geestelijk of financieel, daar worden we mee opgegroeid en vaak zien we ze niet meer als een probleem doordat het een onderdeel van ons leven is geworden.
Pas als we geconfronteerd worden met een buitensporig iets zal het ons wakker schudden door de geestelijke pijn of het financiële verlies in onze portemonnee.
De moeilijkste tijd kan ons tot het grootste moment in het leven leiden, we kunnen niet een nieuw hoofdstuk van het leven beginnen als we niet eens proberen om bijvoorbeeld een huidige slechte periode te doorstaan.
Dat is een fout die gemaakt kan worden dat er één probleem nog niet is opgelost en het aan de kant word geschoven waardoor de volgende problemen zich dan daar opstapelen.
Kleine problemen kunnen grote problemen worden als we ze niet meteen oplossen en er klakkeloos mee omgaan door te denken dat ze er niet zijn.
Bijna iedereen is in staat om moeilijkheden op te lossen en het zal ons harder maken en meer levenskracht geven bij een oplossing.
Door actie en reactie bij problemen zullen er snel ontbindende schikkingen komen die resulteren in uitkomsten met een positieve afloop.
Waardoor wij een overwinnaar van onszelf geworden zijn en wij in staat verkeren om de zwaarste momenten en tijden in ons leven te doorstaan door onze snelle handelswijze met doeltreffende maatregelingen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/het-moment-dat-we-in-staat-zijn-om-de-zwaarste-tijd-van-het-leven-te-doorstaan-zijn-wij-al-de-grootste-winnaar-van-onszelf-geworden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s