Met een Kalm en Bedaarde Geest, kunnen we Onder Enorme Druk elk Probleem Oplossen

Met een Kalm en Bedaarde Geest, kunnen we Onder Enorme Druk elk Probleem Oplossen

Ongelukkigerwijs komen we allemaal in aanraking met emotionele frustraties die we opdoen door instanties of teleurstellingen in anderen.
Ook als we bezig zijn met iets waar een tijdslimiet aan verbonden is en we die afspraak aangegaan zijn en daar misschien niet aan kunnen voldoen kan spanningen geven.
Of door anderen waar we van afhankelijk zijn om iets gedaan te krijgen en hun de gemaakte afspraken niet nakomen en wij daardoor ons woord niet kunnen opvolgen.
Allemaal voorbeelden waardoor wij opgewonden en overspannen van kunnen worden door de druk die op ons word uitgeoefend en wij machteloos staan.
Wij geloofden en hadden vertrouwen in anderen net zoals dat een ander die zekerheid in ons had, maar door onvoorziene omstandigheden gaat het verkeerd.
Op dat tijdstip kunnen we in alle staten handelen en overstuur geraken doordat we onze reputatie waarschijnlijk verliezen als ons woord niet word nagekomen.
Maar dat gaat ons niet helpen en zal eerder negatief dan positief werken doordat dan alles en iedereen in paniek raakt en er niet meer helder kan worden nagedacht.
Beheerst en ingetogen met een overtuiging dat wij het kunnen oplossen is een betere instelling om alles beter onder controle te houden, en alle te verkrijgen maatregelingen nemen op zoek naar de oplossingen.
Hierdoor leren we dat we nooit op één paard moeten wedden, maar altijd een tweede optie mogelijkheid moeten hebben als er iets verkeerds gaat wat dan de oplossing geeft.
Radeloos reageren of dat we in de ontreddering fase zijn gekomen geeft voor niemand een goede indruk en wanneer we koelbloedig en onverstoorbaar blijven zal dit meer zelfverzekerdheid uitstralen en zal niet direct het vertrouwen in dit schaden.
Als we onder enorme druk kalm en bedaard kunnen blijven zullen we voor bijna elk probleem een passende oplossing vinden.
Hiermee bewijst weer dat goede vrienden, relaties en bekenden zeer belangrijk zijn in ons leven voor een snellere oplossing door de gebundelde kennis en ervaringen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/met-een-kalm-en-bedaarde-geest-kunnen-we-onder-enorme-druk-elk-probleem-oplossen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s