Onze Levensstandaard moet Parallel zijn Binnen ons Vermogen, Denk na over de Gevolgen als we Over de Limiet Gaan

Onze Levensstandaard moet Parallel zijn Binnen ons Vermogen, Denk na over de Gevolgen als we Over de Limiet Gaan

Jammer genoeg is er voor iedereen een demarcatie, maar eenieder van ons zou die graag overschrijden met een glimlach en zonder zorgen achteraf.
Elke bewoner op deze aarde heeft nu eenmaal een bepaald budget om van rond te komen en daar moeten wij onze levensstandaard op aanpassen.
Diegenen die daar geen rekening mee houden en vergeten om een reserve potje op te bouwen krijgen vanzelf te maken met een levensverassing in slechtere tijden.
Het leven is nu eenmaal vol met lessen en onvoorspelbare gebeurtenissen die daarna direct met de feiten komen en als wij daar geen solutie voor hebben starten de moeilijkheden.
En niemand wil een gevoel van benauwdheid krijgen doordat we in de puree zitten, dus moeten we voorzorg maatregelingen treffen, zodat we altijd een troef achter de hand hebben wanneer dit ons zou overkomen.
Wij worden allemaal blootgesteld aan dit soort feitelijkheden hoe voorzichtig en gecontroleerd we ook zijn in het leven, die kunnen zomaar uit een ongelukkige hoek tevoorschijn komen.
Denk maar aan een verkeersongeluk wij hoeven zelf nog niet eens fout te zijn maar door niet oplettendheid of een afleiding kan er al iets voorvallen.
Of als we een gat in onze hand hebben en graag iets willen aanschaffen wat een dure uitgave is en die eigenlijk niet te veroorloven is maar het door ons op de eerste plaats worden gezet en het dan kopen, terwijl er nog zoveel belangrijke dingen betaalt moeten worden.
Het management van ons levensonderhoud is zo considerabel en doorslaggevend dat al onze belangen daarin behartigt moeten worden afgestemd op onze bestedingsruimte.
Als wij over onze bestedingslimiet gaan zijn we niet meer parallel met de levensstandaard binnen ons vermogen en kunnen de gevolgen soms niet meer te overzien zijn, alstublieft hou het onder controle!

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/onze-levensstandaard-moet-parallel-zijn-binnen-ons-vermogen-denk-na-over-de-gevolgen-als-we-over-de-limiet-gaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s