Bescheiden op de Aarde is de Beste Manier om Interactieve en Gezellig te Zijn

Bescheiden op de Aarde is de Beste Manier om Interactieve en Gezellig te Zijn

Het hoogste woord hebben en aan iedereen laten zien wat wij bezitten is een makkelijk iets en sommigen zullen er tegenop kijken en anderen denken wat een bluffer of zijn dat alle bezittingen en lachen erom.
Hoog van de toren blazen is vragen om aandacht en een uitleg voor nieuwsgierige personen opvolgend met vragen en antwoorden.
Als wij die zelf kunnen beantwoorden zullen we ook dat kunnen zeggen wat wij willen dat anderen met hun oren mogen horen, want privacy willen we graag allemaal.
Het probleem is dat meestal dingen nooit direct op de man worden gevraagd en met een omweggetje gaan, waardoor er veel word verdraait met leugens door jaloezie en verbeeldingen.
Als dat gebeurd moeten wij ons eigen gaan verdedigen tegen een verhaal wat volledig anders is dan de waarheid maar wel word geloofd door degenen die het verspreiden.
Hoe duurder onze wagen en maandelijkse uitgaven zijn door onze levensstijl des te sneller zullen onbekenden er een eigen verhaal over verzinnen in hun gedachten.
Die verbeeldingen zullen vaker een negatief beeld opleveren dan iets positiefs, want dat is nu eenmaal de menselijke instelling bij onbegrijpelijke opgevangen beelden van de ogen.
Dromen zijn bedrog en wat onze ogen zien en onze hersenen direct omzetten naar de gedachten indirect over het algemeen ook.
Bescheiden zijn zal ons dichter bij de mensen brengen en het verschil of afstandelijkheid reduceren tussen de gedachten van anderen voor de benadering is te hoog gegrepen voor ons.
Waardoor wij een rijkelijker leven kunnen leiden in de sociale maatschappij waar financiën belangrijk zijn maar de omgang met vrienden het een stuk aangenamer maken.
Zo zijn we meer interactieve in het sociale leven waar gezelligheid geen tijd kent door ons bescheiden op te stellen en gedragen met onze eigen manier op deze aarde.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/bescheiden-op-de-aarde-is-de-beste-manier-om-interactieve-en-gezellig-te-zijn.html

 

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s