Intelligentie is Instaat om onze Wens om te zetten in Motivatie, en Voorkomt de Hebzucht

Intelligentie is Instaat om onze Wens om te zetten in Motivatie, en Voorkomt de Hebzucht

Het is geen verassing of intimidatie dat wij bijna allemaal rijkdom wensen en hopen op een goed en gezond leven met weinig tegenvallers en veel positiviteit.
Om dat te bereiken zullen we verstandig na moeten denken met welke activiteiten we dat willen bemachtigen en verkrijgen.
Waar zijn wijzelf het beste in en hebben we genoeg kennis over om daar dan ons geheel mee bezig te houden en op te concentreren zodat dat het hoofd onderwerp voor ons bestaan word.
Dat zal dan de aanleiding en stimulatie geven voor ons om daar dan volledig op te focussen met passie en beweegredenen om erover meer te leren en het te laten uitgroeien tot één van de besten.
We zullen ervan gepassioneerd zijn en vol geladen zijn met een impressie als wij ontdekken hoeveel meer mogelijkheden we hebben om onze doelgroep te voorzien met onze ideeën.
Inhaligheid zullen we daarvoor vermijden doordat we nadat we ons steeds meer verdiepen in de nodige materie voor hetgeen wat wij doen beseffen dat iedereen nodig is om geresulteerde prestaties te leveren en zo samen overwinningen kunnen behalen.
Dit geeft voor iedereen voordelen en daar helpen we de maatschappij en onszelf mee vooruit waardoor er blijdschap en vreugde zal heersen onder elkaar.
Samenwerking in een goede harmonie is een wens die het merendeel van de bevolking wil maar om de juiste personen bij elkaar te brengen daar is een goed management voor nodig, zodat iedereen in een team op de perfecte plaats zijn functie kan uitvoeren.
Gezamenlijke inzet is daar voor nodig om op een verantwoordelijke en eerlijk verdeelde manier ermee bezig te zijn, waardoor iedereen tevreden is met zijn werkzaamheden en inkomsten daarvoor.
Zodat hebzucht daardoor word voorkomen door de motivatie en intelligentie van de medewerkers aan dit project doordat hun wensen vervult worden met de dienstbetrekking die zij betreden en aan alleszins voldoet met een vergoeding die acceptabel genoeg is om zeer tevreden te zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/intelligentie-is-instaat-om-onze-wens-om-te-zetten-in-motivatie-en-voorkomt-de-hebzucht.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s