Leren is een Oneindig Proces, want er is Geen Kortere Weg naar Succes.

Leren is een Oneindig Proces, want er is Geen Kortere Weg naar Succes

Spreekwoorden inspireren veel mensen door de naar waarheid gekozen woorden die er vaak in voor komen, we zijn nooit te oud om te leren.
Ons leven is één groot leerproces en op het moment dat we denken alles of veel te weten worden we weer verrast door een onwetendheid.
Er is ook zoveel leerstof en om dat allemaal op te kunnen slaan in ons geheugen zou onmogelijk zijn, er zijn zelfs geen machines die dat zouden kunnen verwezenlijken.
Als we een bepaald onderwerp – thema hebben gekozen om dat uit te oefenen en daar alles over zouden willen weten zou dat ook nog wel eens een grote speurtocht kunnen worden.
Er zijn gewoon zoveel verschillende subjecten en materie over iets dat er steeds weer iets nieuws zal opduiken en daar dan een uitvoerig gespreksthema over gemaakt kan worden.
En zonder er alles of zoveel mogelijk over te weten is het onmogelijk om daarmee succes te kunnen hebben dus we moeten er wel eerst van alles omtrent de kern ervan leren.
En zelfs dan als we volledig alles bestudeert en geanalyseerd hebben zullen we nog steeds niet  alle gedetailleerde substanties daarover weten het is gewoon oneindig.
Iedere keer maar weer worden er verbeteringen of veranderingen aangebracht waar we misschien niet niet mee op de hoogte waren en daardoor dan overrompeld worden en verbaasd over waren.
Als we zelf voor ons succes moeten zorgen dan is er geen kortere weg dan door eerst uitvoerig er geheel alles over te leren, zodat we weten waar we mee bezig zijn en zelfs dan is het nog niet afgelopen en is er geen einde aan, want het zal een oneindig leerproces zijn.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/leren-is-een-oneindig-proces-want-er-is-geen-kortere-weg-naar-succes.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s