De Beproeving in het Leven zal ons Alleen maar Verbeteren, dus Doe er Niet Verbitterd Over.

De Beproeving in het Leven zal ons Alleen maar Verbeteren, dus Doe er Niet Verbitterd Over

Het leven zit vol met verrassingen en daar worden wij allemaal mee geconfronteerd een ieder op zijn andere manier, dit geeft kansrijke ervaringen waar we onze levensles mee leren.
Daarbij zijn leuke en bittere gewaarwordingen die wij zullen moeten ontmoeten waardoor ons humeur een ommezwaai kan maken en dat onze dag kan maken of breken.
Beter is om alles vanuit een positief perspectief te bekijken doordat van iedere gebeurtenis er een nieuwe levensweg voor ons opent.
Elke belevenis is een nieuwe ondervinding en experiment waar wij van leren en daarna weten hoe daarmee om te gaan in de toekomst.
Eigenlijk is het dan nog niet zo slecht om veel mee te maken en ons eigen daar iedere keer weer uit te redden met een goed resultaat.
Daardoor zijn we steeds wijzer geworden en “door schade en schande word men wijzer” word er beweerd en dat is ook zo.
Op de beklagenswaardige momenten waar wij eerder een sterke schouder en medelijden nodig hebben, maar dan verdere tegenslag ondervinden krijgen wij te maken met de hardheid van het leven.
Dat er eigenlijk net zoals in de natuur geen genade is en dat we geheel op onszelf aangewezen zijn om dat te overleven als het er echt op aankomt tussen leven en dood zodat er keuzes gemaakt moeten worden.
Op deze amerij leren we de kernpunten van de mensheid en hoe hard en onrechtvaardig het soms kan zijn, maar een ieder zijn streven is om dit te overleven dus is het een harde lering.
Een onderrichting die ons moraal laat krijgen en laat zien waar we zelf voorstaan als het echt noodzakelijk is en die alleen maar vooruit denkend is en geen terugweg kent.
Daar kunnen we verbitterd over  zijn, maar elke bitterheid in ons leven zal een beproeving zijn om te verbeteren en perfectioneren met de kans op verrijking die een tegenactie kan geven voor een interactionistische perspectief.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-beproeving-in-het-leven-zal-ons-alleen-maar-verbeteren-dus-doe-er-niet-verbitterd-over.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s