Neem een ​​Duik Wanneer de Gelegenheid zich Voordoet, en Laat het Niet Wegglijden.

Neem een ​​Duik Wanneer de Gelegenheid zich Voordoet, en Laat het Niet Wegglijden

Op kansen in ons leven moeten we wachten die zijn niet voor het oprapen, want als dat zo was dan zou het leven voor iedereen een stuk gemakkelijker zijn en was er geen armoede.
En als er zich een kans voordoet “zijn er meer kapers op de kust” om deze af te pakken en zelf daar hun voordeel mee te doen, dus een snelle reactie en actie is voornaam.
De Juiste gelegenheid zal niet vaak verschijnen voor ons, wees moedig om de sprong te wagen wanneer het ons zal bereiken, teveel aarzeling zal onze vooruitgang verhinderen.
En soms hebben we een goede kans om verbeteringen aan te brengen maar dan hebben we niet genoeg kennis om dat in te zien.
Op dat moment ook niet de juiste persoon in onze vriendenkring om ons bij te staan voor de goede beslissing te nemen en moeten we de ultieme buitenkans voorbij laten gaan.
Daarom is het hebben van contacten en vrienden zo belangrijk in ons leven “samen sterk en verenigt onverslaanbaar” om elkaar te kunnen helpen om kansen te kunnen benutten.
Iedere dag alert blijven om zo de nieuwste veranderingen in ons leven als eerste op te merken en daar dan op in kunnen gaan als het voldoet aan onze eisen.
Twijfel nooit als we denken dat het interessant of bevordelijk is voor ons leven, want iedere vorm van terughoudendheid kan te laat zijn voor de beste resultaten.
Laat kansen nooit wegglijden en neem de zorgvuldige duik om het te bemachtigen wanneer de juiste gelegenheid zich voordoet.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/neem-een-​​duik-wanneer-de-gelegenheid-zich-voordoet-en-laat-het-niet-wegglijden.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s