Een Dappere Geest kan Ons de Kracht geven om ​​grote Methodologische Vaardigheden te hebben en de Poespas te Weerstaan.

Een Dappere Geest kan Ons de Kracht geven om ​​grote Methodologische Vaardigheden te hebben en de Poespas te Weerstaan

Roddels luisteren wat anderen over ons zeggen is iets wat vaak niet prettig is om te horen, want meestal is alles verdraait en niet helemaal op de waarheid gebaseerd.
Het is meestal al over meerdere tongen gegaan en zo word er van “een mug een olifant gemaakt” waardoor het verhaal steeds negatiever word en wij de boeman zijn.
Vele mensen luisteren ook vaak maar naar één persoon die ze vertrouwen en denken dat het dan met waarheid is vertelt.
Terwijl die persoon op dat moment kwaad is en de andere zo zwart als mogelijk probeert te maken om zo medelijden en al het gelijk aan hun zijde te krijgen.
Waardoor het luisteren van die woorden emoties losbreekt met woede en het daardoor anders overkomt dan de waarheid en bij het doorvertellen iedere keer de krachtterm van de woorden groter worden.
Overdreven woorden het is eigenlijk om te lachen als we de originele feitelijkheden weten en hetgeen waar we naar luisteren geen volledig waarheidsgehalte heeft.
Als wijzelf weten wat er gebeurd is en we andere praatjes horen is het een aanrader om daar helemaal niet teveel aandacht aan te besteden, want ons daartegen verdedigen is moeilijk als mensen er al geloof in hebben van wat ze gehoord hebben.
Diegenen die ons ware karakter weten zullen er ook om lachen als ze zulke dingen horen en de tijd zal anderen alles leren over de zuiverheid van de gesproken woorden.
Negatieve interferentie is altijd makkelijk te weerstaan als we waarheid weten en moedig genoeg zijn om anderen de ware authenticiteit te laten ontdekken door geduld te hebben.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-dappere-geest-kan-ons-de-kracht-geven-om-​​grote-methodologische-vaardigheden-te-hebben-en-de-poespas-te-weerstaan.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s