Inzet is de Brug en onze Overtuiging het om te Zetten in de Realiteit.

Inzet is de Brug en onze Overtuiging het om te Zetten in de Realiteit

Mijn ouders hebben mij vertelt om te overleven moeten we werken voor de kost en hoe meer inzet we tonen des te beter leven wij zullen kunnen creëren door ons karakter.
Hou van ons werk of wat we doen en alles word een stuk gemakkelijker om de vreugde en geluk te vinden zonder teveel stress en ongemak.
Werklustig zijn zal vele ongemakkelijkheden wegnemen en geeft onszelf een voldaan gevoel aan het einde van de dag als bijna alles goed en volgens plan is verlopen.
Door inspanning en goed functioneren zullen we vooruitgang kunnen boeken op alle fronten in ons leven, onze opstelling, inzet en karakter zullen een groot deel van onze toekomst bepalen.
De realiteit zal altijd boekdelen spreken in ons leven en de resultaten de uitkomst daarvan en zal dan ons visite kaartje zijn, zo zal het zich verspreiden in de wereld.
Wees altijd bereid voor een volledige geestdrift en enthousiasme dit zal invloedrijke kansen voortbrengen met toewijding en zorg, bekendheid is ook geld en marketing.
Zorgvuldige krachtsinspanning met gebruik van ons verstand met voortvloeisels is de brug naar de realiteit die van daaruit de connecties kan maken naar het echte werk.

Ook als we  grote doelen willen bereiken, moeten we ons volledig inzetten om te werken aan het en laat ons de overtuiging doen geloven dat onze doelstelling is niet ver en binnen ons bereik.
Ben er altijd van overtuigd dat met hard werken en een doorzettingsvermogen zonder een rempedaal, iedere brug gebouwd kan worden die ons kan verbinden met de realiteit in het leven, zodat we kunnen verkrijgen wat we verdienen

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/inzet-is-de-brug-en-onze-overtuiging-het-om-te-zetten-in-de-realiteit.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s