Achtervolg de Tijd en Laat het Ons niet Vangen.

Achtervolg de Tijd en Laat het Ons niet Vangen

Tijd gebruiken op de goede manier is erg invloedrijk op het verloop en impressie van het leven en is niet meer te hergebruiken, dus consumeer het wijs.
Verorber de tijd verstandig en geniet van iedere minuut in ons leven en probeer elk probleem zo snel mogelijk op te lossen om dan het leven weer te kunnen liefhebben.
Waarom heeft een dag maar vierentwintig uren die veel te snel omgaan en waarin we dan ook nog moeten rusten en slapen, tijd lijkt belangrijker dan geld.
Zonder tijd kunnen we geen geld maken en met uitsluiting van geld kunnen we een bepaalde tijdsperiode soms niet uitbundig het vermaak vertegenwoordigen.
Zoals het spreekwoord zegt: “tijd wacht op niemand”, dus als we het juiste plan hebben, moeten we niet wachten tot het verleden tijd is, maar inplaats daarvan moeten we het zo snel mogelijk zien uit te voeren.
Om zo geen tijdsverlies te lijden en er eerder van te kunnen genieten en er direct over te kunnen beschikken.
En daarna weer met iets anders verder te kunnen gaan door de gewonnen tijd waardoor we dat eigenlijk als een extra bezit kunnen zien in dezelfde tijdruimte.
Het mooie in het leven is dat wij alles gedaan kunnen krijgen als we er maar het tijdsverloop voor krijgen en niet in die tijdsduur die er voor nodig is het loodje leggen.
De tijd zal nooit veranderen dat is iets wat zeker is , maar hoeveel tijd krijgen wijzelf om daarin iets gedaan te krijgen is een beslissing van de natuur of het noodlot.
Dus laat ons niet vangen door de tijd, want dat is niet meer te achterhalen dus is iets waar wij geen invloed op hebben, bemin daarom iedere seconde in ons leven.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/achtervolg-de-tijd-en-laat-het-ons-niet-vangen.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s