Iedereen zou Zorgeloos moeten zijn Over de Richting die ze Kiezen, Anders komen We op de Weg naar Nergens.

Iedereen zou Zorgeloos moeten zijn Over de Richting die ze Kiezen, Anders komen We op de Weg naar Nergens

Als er één ding in ons Leven is wat ons mentaal kan slopen dan zijn het zorgen maakt niet uit waarover maar dit blijft constant in onze gedachten en dat is geestelijk verwoestend.
Zonder zorgen vaart niemand wel en kunnen we ook niets doen, dat klopt er zullen altijd zorgen blijven hoe meer mensen we lief hebben des te groter de bezorgdheid.
Zakelijk hoe meer personeel des te groter de zorgen, daarom moeten we goed weten wat we willen en alles goed op één rij zetten voordat we ergens aan beginnen in ons leven.
Alles goed georganiseerd hebben zijn de eerste vereisten om alles in goede banen te laten leiden als we zelf niet aanwezig kunnen zijn.
Aangewezen leidinggevende personen moeten zeer betrouwbaar zijn met het verantwoordelijkheidsgevoel of het van hun eigen is en over een inzicht beschikken vooruitkijkend op de toekomst.
Zodat hun de mogelijkheid hebben en mee denken over onze beslissingen en kunnen ingrijpen als daar niet aan meegewerkt word.
In het leven is vrijheid een zeer fijn gevoel en dat geeft een zorgeloosheid gevoel als we een richting kiezen en weten dat we daar de verantwoordelijkheid over hebben.
Maar vrij zijn om het in de best mogelijke manier uit te voeren zodat het in ons privé en zakelijke leven alleen maar betere overlevingskansen geeft en resultaten boekt.
De verkeerde richting kiezen zou zorgen baren en door onvoldoende kennis met geen perspectieven zorgt dit ervoor dat er op een gegeven moment geen uitvlucht meer is.
Wat zich zal openbaren door de grote zorgen waarna we de controle verliezen en daardoor richtingloos geraken en geen ontsnappingsmogelijkheid meer bezitten.
Dus kies altijd een richting waar we alle kennis en uitwijkmogelijkheden over weten dat bij ieder probleem er een zorgeloze uitweg kan worden geregeld.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/iedereen-zou-zorgeloos-moeten-zijn-over-de-richting-die-ze-kiezen-anders-komen-we-op-de-weg-naar-nergens.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie #vrede
#easybranches #janjansen

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s