De Dingen niet Forceren, laat ze Komen met een Natuurlijk Stroom dan zal het Diepgang Creëren in ons Denken.

De Dingen niet Forceren, laat ze Komen met een Natuurlijk Stroom dan zal het Diepgang Creëren in ons Denken

Soms zijn we zo enthousiast met iets dat we “stel op sprong” alles “in het gareel willen zetten” om het gedaan te krijgen.
Maar in het leven is het zo dat als we iets gaan afdwingen of te gefixeerd zijn er controle verloren kan gaan en dan gaat het meestal verkeerd.
Alles waar we mee bezig zijn moeten we eerst goed overdenken eer we er aan gaan beginnen dan kunnen we het plannen en de juiste vereiste handelingen verrichten.
Wanneer het goed gepland is laat dan alles gewoon op ons afkomen op een natuurlijke manier zonder te veel stress,mals het verkeerd gaat is het vroeg genoeg om te reageren en te paniekeren.
Zo kunnen we ook beter repliceren met vrede en diepzinnigheid in onze gedachten waardoor we eerder op nieuwe en interessante ideeën zullen komen.
Met innerlijke tevredenheid en kalmte zal ons leven meer inhoud hebben en vooruitzichten, we kunnen beter denken en zorgzaam reageren op alles.
Dingen forceren zal ons in een opwinding nerveus maken in onze geest waardoor we een geestvervoering zullen ondergaan en niet meer reëel kunnen denken.
Geconcentreerd denken met een dieptegang in ons leven is een belangrijk iets laat onze planning niet in de war sturen door dingen te gaan forceren.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/de-dingen-niet-forceren-laat-ze-komen-met-een-natuurlijk-stroom-dan-zal-het-diepgang-creeren-in-ons-denken.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s