Laat Angst ons Nooit Tegenhouden om door te Gaan met het Prachtige Levens Avontuur.

Laat Angst ons Nooit Tegenhouden om door te Gaan met het Prachtige Levens Avontuur

We kunnen Groot, sterk en overheersend zijn maar we hebben allemaal de angst in ons, het kan door voorzichtigheid, onzekerheid of ongerustheid zijn maar het is er.
Het is gewoon een deel van ons lichaam en geheel natuurlijk, door overweldiging kunnen we het ook al krijgen, want niemand wil falen dus faalangst is ook een symptoom en voorbeeld.
Het zijn gewoon herkenningstekens die iedereen gewoon heeft en ons kunnen belemmeren om verder te gaan met iets wat ons fascineert.
En zekerheden in het leven zijn zeldzaam dus onze levensweg is eigenlijk één groot avontuur  waar we steeds maar weer hopen dat het goed en beter gaat.
We bereiden ons wel steeds voor om de beste resultaten te verkrijgen door eerst overal goed naar te informeren en de kansen te vergroten maar dat is nog steeds geen zekerheid.
Dus in ons doen en laten creëren we een bepaalde levensstijl die onze levenswijze in een avontuurlijke levensloopbaan laat belanden, want voor minder zijn we niet meer ingesteld.
En als we vooruit willen en het allemaal willen vermeerderen en uitbreiden zullen we verder moeten gaan als avonturier om erin te slagen.
Doordat vermeerderingen spanningen met zich meebrengen door meerdere dingen te moeten organiseren en begeleiden kunnen er angsten optreden als er iets tekortschiet.
Dat is een levensbeschrijving die ieder mensenleven heeft maar wij hebben ook allemaal de levensdrang om te presteren dus laten we ons niet stoppen en stappen we in het avontuur.
Het is een hele belevenis om te trachten iets voor elkaar te krijgen waar we geheel geen ervaring mee hebben en zodoende alle kennis kunnen vergaren die daarvoor nodig is.
Dit kan angsten veroorzaken in alle opzichten maar dat is niet iets wat een groot dilemma moet zijn, want het avontuur is al gestart en moet ons niet tegenhouden om het prachtige eindresultaat zo te vervaardigen en aanschouwen.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/laat-angst-ons-nooit-tegenhouden-om-door-te-gaan-met-het-prachtige-levens-avontuur.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s