Om Nieuwe Dingen te Omarmen in ons Leven, Moeten we Leren om het Slechte Verleden Achter ons Te Laten

Om Nieuwe Dingen te Omarmen in ons Leven, Moeten we Leren om het Slechte Verleden Achter ons Te Laten

Het is niet gemakkelijk om dingen uit het verleden te vergeten als die voor ons erg comfortabel zijn geweest en geluk gebracht hebben of erg zijn tegengevallen.
Maar die zijn al gepasseerd in onze levensloop en komen waarschijnlijk nooit meer terug op dezelfde manier maar we hopen altijd op betere tijden.
Ons leven is nu eenmaal op hoop gebaseerd, want in de meerdere gevallen hebben we geen zekerheid en zijn afhankelijk van de situatie en omstandigheden.
Dit geeft soms een hopeloos en verontrustend gevoel maar door onze vastberadenheid en wetende waar we mee bezig zijn worden we zelfverzekerd en optimistisch.
En kunnen daardoor nieuwe ontdekkingen doen waarmee onze kennis door ervaring zich uitbreid en een wijze les geeft om te gebruiken in ons verdere leven.
Daarom is het beter om positief te denken over alles zodat onze gemoedstoestand niet veranderd door erbarmelijke gedachten uit vroegere tijden.
Zodat we nieuwe aangelegenheden met een glimlach kunnen ontvangen en daar direct een positieve indruk van hebben, daarvan we later dan in staat zijn om onze mening te geven.
De nieuwe dingen in ons leven moeten we omarmen met liefde en vrede en geen oordeel vellen voordat we iets zeker weten door herinneringen uit het vroegere leven.
Probeer te leren om problemen met een historie te vergeten en alle nieuwe ontmoetingen positief te benaderen en omarmen met een gedachten die eerlijkheid uitstraalt en daar door oneindige invloedrijke kwaadaardige achtergronden niet meer ziet.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/om-nieuwe-dingen-te-omarmen-in-ons-leven-moeten-we-leren-om-het-slechte-verleden-achter-ons-te-laten.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s