Een Leven Vol Liefde zal Nooit Saai Zijn.

Een Leven Vol Liefde zal Nooit Saai Zijn

We kunnen allemaal groot en sterk zijn geld in overvloed hebben maar als liefde en emoties de overhand hebben is dit alles maar een bijzaak en speelt kracht geen rol meer.
Blijf maar gewoon dan doen we al gek genoeg, want zonder liefde is er geen leven en er is zeker niet van te winnen, liefde kan ons geestelijk laten inzinken.
Het kan ons maken en breken de gevoelens bepalen hoe we ons voelen daar is geen twijfel aan verbonden, als we verliefd zijn staan de sterren aan de hemel en we zien zonnestralen in alles en overal.
Maar het moment dat we gekrenkt worden in het vertrouwen van de liefde geeft dit ons zo’n raar gevoel dat er momenten aanbreken dat we met onszelf geen raad meer weten door het verdriet en pijn.
Als er liefde van tweekanten is dan kan ons geluk niet meer op, we hebben dat gevonden waar we naar verlangde en dit geeft aan alles vreugde en plezier.
In een handomdraai zijn we beland in een wereld vol met tederheid en lieve woorden waar bezorgdheid de voorkeur heeft en er geen verveling is, want er is een liefdevol gevoel in ons.
Samen willen we het beste dus er is altijd wel wat te doen en liefde is iets waar een einde aan kan komen maar als het er is zal de bloei en verlangen naar meer nooit stoppen.
Dit geeft ons dan alle voordelen in het leven waar we trots op kunnen zijn met een gevoel dat onweerstaanbaar is en ons alleen maar vrolijk maakt en voldoening brengt.
Bij een scheiding van elkaar word een weerzien beantwoord met een ongelofelijk warm innerlijk gevoel van blijdschap en aantrekkingskracht voor genegenheid en aanraking.
Overal waar we komen en de personen in deze omgeving ontvangen ons met liefde en een vriendelijke lach zal onze dag de aandacht geven die wij allemaal nodig hebben.
Dit verwelkomt ons met een goed gevoel en zal nooit vervelen of saai worden maar dit geeft de kracht en betekenis waarvoor we hier zijn op aarde om liefde aan elkaar te geven voor een onverbeterlijk gevoel.
Lief zijn voor elkaar zal nooit vervelen en de oplossing zijn voor vele onoplosbare feiten.

Het allerbeste toegewenst en een goede gezondheid.
Auteur Jan Jansen

http://gedichten.easybranches.com/een-leven-vol-liefde-zal-nooit-saai-zijn.html

Lees Meer Gedichten…….
#gedichten #poetry #gedicht  #verhaal #verhalen #poëzie
#easybranches #janjansen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s